Höstvarning!

Ändrade planer- mamma ringde för en stund sen och sa att jag inte behövde hämta Adam idag. Hon tyckte inte jag skulle behöva dra ut Moa i detta vädret så hon kommer och lämnar honom efter lunch någon gång istället. Dem hade lite ärende dem skulle köra och kunde inte säga någon direkt tid, men det gör ju inget jag är ju hemma och väntar på honom. Man är inte direkt bortskämd med att få lite tid för sig själv så nu när Moa sover och Adam inte är hemma blir man nästan lite rastlös. Jag skulle behöva dammsuga och torka golven, men jag tar och gör det ikväll istället. Ska försöka njuta utav tystnaden ett tag och kanske passa på att se en film. En rikig sån där tjejfilm som jag aldrig får Markus till att se med mig i vanliga fall.

Man blir nästan lite deprimerad när man tittar ut! Ska vi nu inte få fler fina dagar?! Då menar jag inte såna halvtaskiga utan riktigt varma dagar då man kan gå och bada. Vill ju kunna fortsätta grilla och sitta ute om kvällarna med =( Men iofs så har vi ju hela Augusti kvar och har vi tur så kanske det vänder snabbt igen!

Idag slutar Markus lite tidigare och så fort han kommer hem ska jag klä mig och jogga med hunden. Sen blir det in i duschen och sen e det dax för lite middag. Har ingen aning om vad vi ska äta idag.....kanske spagetti med köttfärssås???  Våra planer om att kunna grilla sprack ju så nu får jag fundera ut något annat. Inte så lätt!!! Sen får jag väl ta tag i städningen så jag får det överstökat.






En riktig tjejtjusare!





Här är min lille älskling nyklippt. Skitsnygg! 


Ensam.......

Nu känner jag mig verkligen ensam........min lille biff är inte hemma!
Jag och Adam har varit en sväng på väla idag med min mamma. Skulle in och se om dem hade klipptid till Adam och det hade dem. Han blev så himla snygg!!!! Det e bara 2:a gången han klipper sig hos en frisör och han va verkligen jätteduktig. Första gången skulle han sitta i en sån där bil som dem har till barn, men idag va han ju en STOR kille så han satte sig i den vanliga stolen istället. Tänk vad lite som kan göra barn glada och stolta. Får ju inte glömma och säga TACK till mamma som betalade klippningen åt Adam. Du är världens bästa mamma.
Efter klippningen gick vi in på Ikea och åt lunch tillsammans, och därefter åkte Adam med mormor hem för att sova där tills imorgon. Han längtade såååå till mormor och morfar i morse sa han när vi åt frukost. Mitt älskade hjärta =) 
Nu ska jag och M lägga lilla loppan i vagnen och ta en powerwalk, sen blir det duschen och förhoppningsvis en film. Ska försöka hålla mig vaken lite längre idag nu när vi är halvt barnlediga!


Tvätt och middag ska jag ta tag i nu!

Sen blir det jogga och lägga barn innan man kan hålla kväll. Då blir det Tara =)


Lite bilder sen Jennie va här!











Skönt.....

att efter en joggingtur komma in och duscha och göra sig klar för att hålla lite kväll. Båda barnen sover nu och jag sitter i soffan med min nya dator och ska "hålla" lite kväll. Det finns inga döa punkter under dagen när man har barn, speciellt inte när man har ett som är trottsigt till tusen med. Så när kvällen kommer så måste jag få säga att det e skönt och kunna sätta sig ner och bara ta det lite lugnt.
Har börjat se en riktigt bra serie- United States Of Tara! Fick tips av Jennie nu när hon va här att se den och jag kan verkligen knappt slita mig från datorn när jag väl har satt igång det. Superbra!

Imorgon börjar Markus jobba efter 3 veckors semester. Får lite smått panik med tanke på att jag inte har varit själv med båda barnen så mycket än. Får hoppas att det blir fint väder igen så att vi kan vara ute mycket, och att man kan köra och bada hos mormor och morfar. Adam ÄLSKAR att vara där! Där får man ju göra NÄSTAN vad man vill.

Nä nu ska jag börja se mitt program. So long suckers!

I love You Phillip Morris!

Tjena! Igår hade vi en riktigt trevlig dag. Hämtade Jennie på stationen strax innan lunch och körde direkt till City Gross för att handla lite. Behövde ha hem lite pålägg och sånt. Körde hem och satte oss där ute och drack kaffe och bara njöt. Hade lite tjejsnack och fixade våra naglar under tiden. Very nice =)

Efter det satte mina killar igång grillen och vi började på maten. Det blev biffar, klyftpotatis med rostade morötter och lite olika såser till. Smaskigt va det!

När barnen hade lagt sig gick jag och Jennie en runda med hunden, sen blev det grönsaker med dippa och film när vi kom in igen.

Idag åkte Jennie hem vid halv två tiden =(  men vi ska ses igen på fredag =)
Blev en tur till Maxi i Ängelholm sen snabbt hem för att äta middag. Vi va superhungriga hela familjen!

Tro det eller ej men nu ikväll har jag faktiskt joggat en runda!!!!! Japp ni såg rätt, JOGGAT! Känns så skönt att äntligen kunna komma igång igen. Gjorde ju faktiskt det nästan varje dag innan jag blev gravid och nu när jag har dryga 12-13 kg att gå ner så behövs det verkligen. Så nu har jag äntligen fått tillbaka motivationen och är på G igen!

Wieee =)

Sitter här och fixar och  trixar med min nya dator =) En Lap Top blev det av märket Packard Bell. Liten och söt! Men herregud vilken tid det tar när allting ska installeras, och nu vill man ju lägga till alla favoriter mm.....kommer väl inte isäng på väääldigt länge känns det som.

Tar det för lång tid få jag väl fortsätta imorgon, ska ju få finbesök från Stockholm så då måste man vara pigg ju. Söta, rara Jennie är nere och hälsar på och imorgon är det vår tur att träffas. Ska bli så jäkla kul med tanke på att vi inte har setts på hur länge som helst. Adam tycker  oxå att det ska bli kul att hon kommer till oss och ska sova över här......för hon ska ju FAKTISKT sova på hans rum ju =)

Nä nu får jag fortsätta och fixa med detta. See ya!


NetOnNet!

Ska man kanske ta sig till Malmö idag och kolla på en lap top????? Det finns ju inte direkt så mycket annat och göra när det pissregnar så här. Får nog börja med lite frukost iallafall........

=)

Satte mig här en liten stund med en kopp kaffe. Har precis målat i köket. Är inte klar ännu men snaaaart! Tar sån tid när allt ska målas 2 gånger, men det blir ju iallafall bra då!

Igår gick hela dagen non stop därför blev det inget inlägg. Började morgonen med det vanliga fukost och bäddning, fick även dammsugat och tvättat golven. Sen skulle jag och Moa köra och handla medans grabbarna cyklade med hunden. Men så klart startade inte bilfan så jag fick ta den lille istället, där fläkten är sönder så den va ju knappt varm!

Fick iallafall handlat vad jag skulle. Körde sen snabbt hem och satte bilen och lämnade grejjerna, sen gick vi till badet. Igår va vi inte där så jättelänge eftersom att vi skulle få gäster klockan fem. Men lite sol och bad hann vi ändå med  =)

Stannade in i det längsta så vi fick skynda oss hem och få igång grillen. Tror vi va hemma kvart i fem eller nått! Tur vi hade förberett det mesta innan. Det skulle inte va så märkvärdigt utan blev lite grillat med tillbehör och dem stora grabbarna drack lite öl till maten. Men en riktigt mysig kväll hade vi med bra sällskap. Är riktigt kul och träffa dessa vänner då vi har så mycket gemensamt. Deras pojke är 3 månader äldre än Adam och deras tös är 1 månad äldre än Moa, så dem leker sååå fint tillsammans. Efter maten blev det lite fotboll för killaran nere på gården, tjejerna fick titta på. Eller "hänga" på! Moa hon slocknade som en stock i min famn. Mys!

Har förutom målningen putsat fönstrena invändigt idag, är så äckligt när flugorna skiter på dem! Grabbarna har kört iväg för att köpa ett batteri till bilen så dem är väl iväg en liten stund till. Nu ska jag fortsätta med tvätten innan lilltjejen vaknar, kanske hinner jag duscha med om jag har tur.
Blir grillning hos mina föräldrar ikväll! Nice!


Måndag!

Har målat i princip hela dagen. Med avbrott för blöjbyte, matning och matlagning! Får fortsätta imorgon för jag blev inte klar.....





kom typ halvvägs. Inte helt lätt och måla på en ljus gammal tapet som suger åt sig färg som en svamp. Men det blir nog riktigt snyggt när det e klart. Lite dålig bild men det e en kakaofärg!




Söndag! Eller?

Snacka om att jag blir förvirrad i dagarna nu när Markus har semester. Dagarna bara flyter på! Det e väl skönt på ett vis men samtidigt så behöver man ju ha lite koll på vad som händer runtomkring sig, ALLA andra är ju inte lediga bara för att vi är det.
Vi hade ju lite inplanerat med som vi skulle hinna göra under hans semester och nu tycker jag snart att vi kan stryka allt. Bara köket kvar som ska målas och det har jag börjat på idag! Målade taket i förmiddags och imorgon är det väggarnas tur. Sen ska det beställas både ny kran, vask, bänkskiva, kakel och ny fläkt =) Kommer nog att bli hur bra som helst sen när allt e klart!

I eftermiddags körde vi till Skepparkroken med La Familia! Har fångat krabbor, grillat korv och badat =) med andra ord har det varit super trevligt. Hade kunnat vara ännu bättre bara om det inte hade blåst så mycket och om det hade varit lite mindre moln. Haha, aldrig är man riktigt nöjd! Har hunnit med en kvällspromenad för en liten stund sen med och nu ska jag fixa det sista ( tvätt och disk ) innan det e dax och lägga sig. Imorgon vill jag ha SOL = BAD

Trist!

För tillfället e jag jäkligt rastlös och uttråkad. Har ingen ro till och skriva nått längre inlägg men slänger in lite bilder från High Chapparall igår.

2010-07-16
Nu är Adam redo för att gå in!

På väg in till Buffalo City!





Jag och Adam åker dilligens!

Jag och Adam vaskar guld. Men någon fick en brytning efter ett tag och hällde ut allt........

Adam och pappa.......

och lillsnäckan Moa!

F A N.......

Blir så jävla irriterad när det inte går som jag vill. Sitter här och försöker få rätt på min blogg, men det går ju för FAN inte. HJÄLP!

Moa 30/5-2010

Älskade Moa......

Shopping!

Ja lite utav det har det blitt idag. Efter frukosten imorse la jag Moa i vagnen och promenerade bort till Bvc. Lilltjejen skulle ju vägas, och gissa om att jag blev glad!!!!! På en vecka har damen gått upp 350 gram vilket innebär att hon nu väger över 4 kg och är 55,5 cm lång =) Det va så kvavt när jag gick dit så jag tänkte att det börjar säkert att regna, och visst gjorde det. Det slår aldrig fel när jag ska göra något, och givetvis  när vi va klara där inne och skulla gå så började det pissregna. Utav någon anledning så just idag hade jag glömt regnskyddet till vagnen ( det brukar ALLTID ligga under annars ) men som tur va så låg där en filt under istället som vi brukar ha på badet så den fick jag slänga över. Moa klarade sig bra där under men jag va helt genomblöt när vi kom hem igen.

Vi hade igentligen tänkt och köra till Västersjön idag med Markus mamma och syster, och hennes två barn. Skulle firat den stora pojken som fyller 14 år idag! Grattis T! Tänkte tagit med oss så att vi kunde ha grillat lite korv och sånt oxå där men det va bara till att lägga ner alltihopa igen och försöka komma på något annat att göra, med tanke på det dåliga vädret vi fick! Så vi hamnade på Entré i Malmö istället. Va faktiskt första gången vi va där allihopa så det va lite skoj. Köpte mig en ny klänning/tunika som jag fyndade ( 50 % ) inne på Vero Moda. Den va riktigt snygg så jag e helnöjd =) Så det har blivit lite middag, lite bowling, och lite fika där idag. Bowlingen gick verkligen hem hos Adam, han tyckte det va superskoj så det måste vi göra fler gånger. Han va så söt i bowlingskorna tyckte jag. Han själv tyckte bara att han va cool så sånna skor önskar han sig nu Haha
Så här söt va han på bowlingen idag!
Så här söt va han idag!

Åt en bit blåbärspaj idag till kaffet så kvällsundan med hunden fick jag gå dubbelt så fort. Vill ju helst gå ner i vikt nu men samtidigt vill jag ju inte förbjuda allt när det e kalas. Nu ska jag sätta mig med en ny kopp framför tvn och bara ta det lugnt och njuta av kvällen nu när BÅDA barnen sover! 

God kväll!


The same.....

TODAY!

Grillat är gott!

Japp, grillat blev det! Dock bara lite korv, men det va ändå gott efter att ha varit på badet ett par timmar. Har precis druckit en kopp kaffe och duschat Adam så nu ska jag passa på och gå en runda ( Moa sover ) innan han ska lägga sig. Får bli samma runda som igår kväll i rask takt. Jag jobbar inte bara på solbrännan utan även på det här med vikten.......som många andra med gör. Denna gången gick jag upp 20 kg när jag var gravid och det hade jag tänkt att bli av med så fort så möjligt igen. Hon är ju redan 7 veckor och jag vill helst ta tag i det så fort så möjligt så det inte blir som efter första graviditeten., Så nu ska jag försöka kämpa mig ner 13 kg......nä förresten 12 kg =) får ju inte glömma att vågen visade - 1kg i förrgår! Måste kila nu så jag inte drar ut på det och blir sittandes.......... blir en kall dusch när jag kommer in och sen tror jag att det blir mys framför tvn när barnen har somnat.
Trevlig kväll!

Solsken och 32 grader!!!!

Ja så ser det ut här i lilla Kvidinge förtillfället. Moa sover och har gjort det sen frukosten, ganska så skönt för då fick jag en liten stund för mig själv där ute! ( Jobbar ju lixom på solbrännan lite ) Har även hunnit hänga tvätt och bäddat och lite sånt smått. Grabbarna har spelat en liten stund under tiden, men ska gå ut med hunden en runda nu......
Moa vaknar här nog strax och ska äta sen ska vi promenera bort till badet. Adam tycker det är det bästa för tillfället......KVIDINGEBADET! Men iofs vilken 3,5 åring tycker inte om att bada????!!!!

Ska packa klart inför badet här nu, sen får vi se vad kvällen bjuder på....rester sen igår eller grillat!!!!

Tjingeling =)

Fredag kväll!

Pallade inte skriva något igår. Va I Ullared med mamma hela dagen och sen va jag så jäkla trött på kvällen så jag däckade i soffan.

Idag har föjande hänt:

*frukost
*morgonrunda med hunden
*handlat mat
*varit på badet
*gjort middag
*tvättat och renbäddat
*promenad i rask takt med hunden 30 min
*duschat

och nu ska jag gå och svimma ett tag i soffan!

Måste ju bara tillägga att igår när jag ställde mig på vågen så visade den - 1 kg =) så nu är jag på G igen. BARA 12 kg kvar nu.........


Ännu en härlig dag....

med en massa mys. Fick städat över här hemma lite snabbt imorse. Lite kaffe i solen och en god middag på det i eftermiddags så kunde man bege sig till lekplatsen med barnen. Tack Ida och Lion för att ni kom och lekte! Va supermysigt =)

Ska sätta mig i soffan med mannen nu, sen blir det bingen i tid ikväll. För imorgon väntar ULLARED på mig =)

Pinsamt värre......

kan man väl säga att det e när man måste knacka på hos grannen och förklara varför han har fått ett fint rött märke på hans bildörr! Som tur va så blev han inte arg...inte ens sur!!!!
-Jag har varit lackerare i 10 år så det fixar jag!
Tack sa vi och gick där ifrån skamset. E så glad att vi slapp ersätta honom =)

Idag har vi varit och vägt vår lilla tös som nu har hunnit bli 6 veckor. ( Älskar er så mycket min kära barn Adam och Moa )Är riktigt glad att hon äntligen har vänt och är på väg upp i vikt nu! Efter vägningen körde vi in till Helsingborg och skulle fotografera barnen. Herregud säger jag bara!!!!!! Hur kan det vara möjligt med 4 timmars väntetid?????  Så det va bara till och betala,se glad ut och köra hem igen. ( För att sen köra tillbaka in igen efter 3 timmar )
Där imellan kom mamma upp på en kopp kaffe, mycket trevligt =) Ska bli så spännande att få se hur korten blir när dem är klara, skulle väl ta ca 10 dagar tror jag tills vi får hem dem med posten. Tror nog att jag ska göra som jag gjorde till Adam när han skulle döpas. Jag använde dem som inbjudningskort och det blev så uppskattat! Ja det får jag nog satsa på till lilla Moas dop med.

När vi kom hem igen i eftermiddags så hände det där med bilen.......som vi skiter i för tillfället för det gör mig bara på så dåligt humör när jag tänker på det.
Har bara blivit middag och lite smått här nu på kvällen. Jo förresten....jag har gått en promenad i rask takt ( 25 min ) HELT själv för en stund sen ju. Har ju plan på att bli mig själv igen......


Premiär!

Sådär ja......då kom det första inlägget. Jag har varit väldigt anti till just det här med att blogga innan, men när jag sett så många andra som har sååå fina sidor så varför ska jag inte ge det ett försök?! Jag provar!

Då sambon har semester ( började idag ) så blev det en mysig frukost tillsammans hela familjen. Efter det passade jag på och sola lite........ska försöka att inte vara blekast på badet i sommar. Fick bli en kall dusch efteråt för det blev gaaanska svettigt. Har varit iväg och fixat med lite papper som var tvunget att göras, men det e väl oxå det enda MÅSTET som har blivit gjort idag. Resten av dagen har bestått av mys med grillning och lite lek hos barnens mormor och morfar.
Nu får jag nog hålla för ikväll då sambon väntar på att vi ska se film.....som jag ändå kommer att somna ifrån =)
Trevlig kväll!




RSS 2.0