Tropikariet!

God förmiddag! 
Faster och kusin kom aldrig igår, men det gjorde farmor och hon stannade på både middag och efterrätt =) Hon hade med sig lite olika gardiner så nu har jag lånat och hängt upp dem.  Ska försöka hinna plocka ner granen idag för det gjorde jag aldrig igår. Får se vad jag hinner. Vi ska nämligen köra strax.....ska inom apoteket först och så inom och köpa nya krukor. Därefter ska vi till Tropikariet med farbror Morgan och Sara(Adams favvisar för tillfället) , dem hade tydligen något spindeltema där...... lite käk och så träning ikväll!!!!
Nu ska lilltjejen ha mat i magen sen sticker vi.
 See ya....

God fortsättning

och Gott Nytt År! Det får man väl säga efter en riktigt bra jul, med god mat, bra sällskap och fina paketer.

Idag är det träning som gäller. Har inte tränat på en vecka och det känns ju sådär...... men idag är det igång igen och det känns skitbra. Har inte ätit överdrivet mycket under dessa dagarna men en och annan chokladbit har det blivit och det måste ju tränas bort.    Ska även börja städa ut julen tänkte jag. E faktiskt lite trött på det redan och nu vill jag ha det som vanligt igen!
Ev kommer faster Carolin och kusin Andy hit på fika idag. Bakade nämligen moccarutor efter frukosten så det finns där till att bjuda bort =) Jag ska ju som ni förstår inte äta mer "skit" =) 
Nä nu blir det en promenix med hunden, så får vi väl ha lite lunch magen när jag kommer in igen.
See ya....

Äntligen!

Nu har det äntligen lossnat......har ju stått stilla nu flera veckor. Men jag vet ju om att det pga styrketräningen så det är lugnt =) men -0,5 kg känns härligt ändå!
Har tänkt slänga in ett litet inlägg igår men något hade hänt med startsidan så det gick inte att logga in. Störigt! Ska bara dricka upp mitt kaffe sen ska jag gå långrunda med hunden, därefter blir det hem och göra middag sen är det bara mys som gäller. Jag vilar idag så det blir ingen träning men imorgon blir det styrka hemma som vanligt!
Trevlig helg! 

Hela inne!

Fick bakat klart igår eftermiddags. =)
Nu blir det liten promenix med hunden sen är det träning som gäller
See ya

Halva inne.....

Jag orkade så pass att jag gjorde degen så nu kan jag baka ut dem små pepparkakorna ikväll när barnen lagt sig och jag har varit och tränat =)
Lilltösen sover igen och så fort hon vaknar blir det middag för hennes del och sen ska vi hämta hem storebror från dagis.

Orkar jag?

Nä jag tror inte det va! Hade igentligen tänkt baka men för tillfället orkar jag inte. Moa sover, men vaknar nog strax och jag sitter här med en kopp te och 1 banan. Sådär nu vaknar hon hör jag.......

Wow wow wow

1 hel vecka sen jag blogga sen sist! Vad har hänt sen dess????? Jobbat, tränat, bakat och allt det vardagliga så klart. Imorgon blir det till att lämna lillkillen på dagis sen tror jag nog att jag ska försöka baka fler skurna pepparkakor med mandel om lusten finns kvar. Måste iallafall få gjort det innan helgen då det blir jobbet för min del. Ledig måndag och sen blir det ett par timmars jobb på både tisdagen och onsdagen med. Någon utav dem dagarna måste jag oxå få bakat eftersom att lille julafton ska firas hos oss med kvällsfika och nytt för iår UPPESITTARKVÄLL med Bingolotto, och då hade jag tänkt att vi skulle ha nybakade pepparkaksmuffins med kardemummakräm på =) Smarrigt det låter va?! Tycker jag iallafall!
Jo förresten på söndag är det ju dax för årets julbord med jobb som i år ska vara på Gamlegård i Helsingborg. Alla säger att där är så himla god mat och eftersom att det är det enda julbordet jag är på i år så får jag hoppas dem har rätt. Vill inte äta fesljummen och äcklig mat ju!  Det bästa är ändå det man äter på julafton i mysigt sällskap och mysig miljö. Ohhh kom på mig själv att jag oxå längtar till julafton nu. Bara att se hur förväntansfulla barnen är........... =) Förstår mig inte på dem som inte tycker om julen, men det e jag det!

Nu blir det duschen sen sängen för min del. Godnatt!

6/12 2010

Oj oj oj vad tiden går. Dagarna bara susar förbi  och det känns som att julen närmar sig nu med stormsteg. Idag har det städats över här hemma och ikväll var jag på väla och fikade med en nygammal vän- JÄTTEKUL att träffa dig E igen efter alla dessa år.  Superskoj =) Blev en tur inom city gross där jag skulle köpa en ny pulka till Adam eftersom den han hade var för liten. Så imorgon när han kommer upp står där en liten överraskning i hallen till honom!

Fick även kört igenom mitt styrkepass när jag kom hem så nu är man nyduschad och redo för sängen. Natti

Vad händer idag?

Jo det ska jag minsann tala om för er.       Idag va vi minsann uppe med tuppen 06.10 =) Åt frukost,gjorde oss klara och hade mys framför julkalender tillsammans. ( som i år verkar riktigt bra till skillnad från förra året )   Har även hunnit bädda och dammsuga över. Nu blir det lite frukt för vår del och sen bär det av till väla. Ska få köpt dem sista julklapparna idag tänkte jag.

Igårkväll va det ett hårt men skönt styrkepass på schemat och idag är det dax för intervall. I feel good! LIFE is good!

RSS 2.0