Björnkrig!

Godmorgon! Har precis fått i mig lite frukost ( havregrynsgröt ) Haha jag kunde inte låta bli att skriva. Adam ville inte ha det idag så han fick en macka med hemmagjord björnbärssylt istället. Smarrigt! Fick med en burk hem utav vår förra granne igår när jag va där. TACK!
Moa sover ännu och jag har precis fått igång en maskin tvätt, tror jag ska försöka bli klar med all tvätt idag då vi ev får bort vårt torkskåp ikväll =) 

Adam började direkt när han kom upp imorse med att vi skulle leka björnkrig. BJÖRNKRIG! Hur kul är det och leka när man precis vaknat????? Och det är ju inte direkt så att han vill leka själv precis. 
Har jag ingen idé om vad vi ska göra nu på dagen. I eftermiddag när Markus kommer hem ska vi iallafall ha lite middag och så får vi köra och handla. Sen ikväll väntar ett träningspass för mig =)


Ni som läser min blogg....

vem är ni?????? Jag vill veta!

Torsdag 28/10

Godmorgon på er! Sovit gott inatt? Det har jag iallafall gjort. Moa har sovit hela natten så det blev en natts sömn utav avbrott. Ganska så skönt faktiskt =)
Vi har precis klätt oss och väntar nu på att lilla Moa ska vakna så jag kan göra henne klar med. Ska köra och hälsa på vår förra granne efter att jag lämnat Adam på dagis. Så vi ska ta en lång promenad uppe i skogen förhoppningsvis, om det inte är allt för geggigt. Annars får vi upp på åsen och gå bland alla fina hus istället! Det är det enda jag saknar med Åstorp.......att bara gå utanför dörren så står man nästan direkt i skogen! Tur vi har så nära fortfarande =) 
Idag är det nallekalas på dagis, så alla barnen ska ha med sig vars ett gosedjur som ska bli firat. Lite kul idé tyckte Adam! ( när han valde den absolut fulaste av dem alla han har ) Haha inte skulle han ha med sig en som han verkligen tycker om för den kan ju försvinna! Gud vad dem är roliga!

Kollade vår tränares blogg och kolla vilka foton hon tog under passet igår!


Haha knappt koncentrerad va?!



Här krampade mina armar sig en del vill jag lova!

Tack Lotta för att du får mig till att kämpa lite extra =) kanske rent av kan nå mitt nya mål!!!

Det blev 1,5 timmes promenad i förmiddags och om en liten stund väntar 1 timmes afrodans. Skriver inte upp för tillfället vad jag äter då jag inte känner något behov av det. Kan hända att jag får ett "återfall" och får börja igen men det går skitbra nu.
Ps. Fläkten kommer upp idag =)


Blev ingen afrodans idag-passet inställt=(


Köket är NÄSTAN klart nu.....

bara 2 hål till fläkten kvar att borra. E det inte en jävla otur när batteriet till borrmaskinen tar slut 10 min innan man kunde varit klar ??? Skit oxå, jag som ville vara klar ikväll =(

Kom hem efter ett cirkelpass som inte va av denna värld idag. Känns som att jag kommer får en jäkla träningsvärk i både mage, ben och armar =) Gött! Måste bara få gnälla liiite till........varenda liten övning gjorde ont idag! Inte så lätt med en tå som gör ont ( ska op den nästa vecka ) och ett knä som värker så fort jag rör på det ( klantarslet Sara gick och trilla utanför Bauhaus i går morse när det va halt ) så idag tog jag inte ut mig så mycket som jag hade velat. Men vad e det man säger?! Att det bara är till att kämpa vidare va?

Igår satte jag ett nytt mål: Har bestämt mig för att på nyårsafton så ska jag vara klar med min viktnedgång! S på 9 veckor ska jag gå ner 8,2 kg. Sen efter det får vi se om jag e nöjd eller om jag vill ner ytterligare något kilo. Tror ni att jag klarar det?????     

Bjuder på lite bilder från köket som snart e klart =)












Lite små atteraljer kvar! Nästa projekt blir barnens rum och garderoben. Sen står det nytt golv i både kök, hall och i våra sovrum på tur. Vi är ju inte sysslolösa iallafall =) Hihi Men kul e det!


Måndag 25/10-2010

Tjena miiiiiiittbena!

Haha inte så kul jag vet, det e nog bara jag som har sådär sjuk humor. Eller ingen humor alls.  

Idag har varit en riktigt härlig dag. Först en promenad med hunden sen besök utav Ida och barnen JÄTTETREVLIGT! Så kul och se att grabbarna leker så fint tillsammans nu =) Ett tag va det mest en massa kiv =(
Har fått gjort en hel del smågrejjer idag, men det finns lite kvar på listan som måste göras och det ska jag få gjort imorgon innan SKUMBOXEN. Javisst, imorgon är det träning igen =) så in i nordens kul. Får hoppas att jag inte dalar en 3:e gång och blir kass igen! Har ju varit lite dålig här nu från och till i ca 4 veckor och jag pallar inte med ännu en omgång.
Tänkte glo på Biggest Loser Sverige nu sen blir det sängen.....

                                                                                                      =)

Lördag=Jobb

God förmiddag! Eller god morgon, för dem som inte har morgonpigga barn! Adam vaknade 06.15 idag =)        Fastän att han somnade lite senare igår än vanligt. Det e så konstigt..... för det kvittar nästan när dem lägger sig barnen dem har nog en inbyggd klocka som ringer en viss tid. Adams ringer visst ALLTID vid 06.00!!!
Men tack vare min snälla sambo så fick jag sova tills Moa vaknade, 7.45 =)

Idag ska vi få det färdigfogat och silikonat i köket, sen ska fläkten upp imorgon och så är vi KLARA!!!!!!!!! 
ÄNTLIGEN!!! Så kan vi börja på nästa projekt ju =) Hihi säg inte det till sambon för då svimmar han nog.

Är lite sen här nu på förmiddagen, börjar jobba kl 11 och jag ska hinna duscha och göra mig klar på 1 timme. Gör ni oxå allt annat som inte är nödvändigt precis innan ni ska iväg? Eller det e bara jag som alltid är ute i sista sekund?

.

8.00 Frukost: 1 jordgubbsyoggi 125 g, 2 st rågknäcke med makrill

11.30 Middag: fläskytterfilé med bulgursallad och 2 msk paprikasås, 1 kopp kaffe och äpplena från en äpplepaj, 1 msk vaniljsås

15.00 1 liten banan

17.15 kycklingsallad

18.30 Fredagsmyyyyys! kaffe, 1 st kanelgiffel 0,5-1 dl nötter


Godmorgon!

Idag har jag behållt Adam hemma från dagis. Lite så här i panik ska vi iväg och köpa overall och kängor. Det e KALLT!

9.00 Frukost: 3 st rågknäcke, 1 burk makrill,1 jordgubbsyoggi 125 g

11.30 1/2 fralla med ost och gurka 1/2 grov fralla med skinka och tomat 1 kopp kaffe

13.30 1 tugga på en cheeseburgare några klunkar äpplejuice

16.30 Middag: Indisk köttfärssås med ris

19.30 kaffe 10g 70% mintchoklad 1 äpple och 1 satsumas

Ohhhhhhhhhhhhh vad jag blir trött på detta!!!!!Förkyld IGEN vilket betyder att det INTE blev träning idag =( skit oxå!


På G

Sådär ja! Då va båda barnen lagda, sambon har rastat hunden och jag har varit och kört ett cirkelpass =) Har inte riktigt haft tid,ork,lust att blogga på ett par dagar men nu tror jag att jag har fått tillbaka DET igen. 
Idag har jag: lämnat på dagis, varit och klippt mig, tvättat, städat, vattnat blommor, hämtat på dagis, lagat mat och tränat. Ja det va väl det hela....imorgon är det hundens tur att frisseras och på fredag står Adam på tur! Nu ska jag hoppa i duschen och sen e det dax för Greys =)
God Natt!

8.30 Frukost: 3 st rågknäcke med jordnötssmör,1 litet glas juice

10.30 1 banan och 1 kopp kaffe

16.30 Middag: 3 st kokta morötter, 1 st panerad torskfilé, 3 msk örtagårdssås och 1 litet glas juice

19.45: 1 banan, 1 äpple, 125g jordgubbsyoggi och 1 kopp kaffe

Huvudvärk

Jävlar vilken huvudvärk jag har!!!!!
Orkar nästan inte göra något alls. Men jag måste åtminstonde ta mig samman och hänga tvätten för den blev klar för ett tag sen.
Markus är ute och går med hunden nu. Så fort han kommer in igen så ska vi bada barnen och få dem i säng, så vi kan sätta oss ner och mysa framför tvn ett tag tillsammans. Ullared ikväll ju!

9.30 Frukost: 1,5 smörgås med jordnötsmör, 1 litenjordgubbsyoggi 125 g

14.00 Lunch: 1 banan, 1 avokado, 3 msk keso och 1 litet glas juice

17.00 Middag: 1 portion stekt ris och kyclking ( stark ) 1 litet glas mjölk

18.30 1 kopp kaffe och 2 kanelknäcke ( utan smör )

Allt eller Inget

Antingen gör man det ena eller det andra! Idag röjer vi, slänger på tippen, tvättar, målar primer( inför kaklingen imorgon), lagar mat, möblerar om och så vidare.............
Har precis börjat med middagen som idag ska vara lax =) Ikväll när barnen har somnat blir det även en tur ner till gymmet!

9.00 Frukost:1 fralla med skinka och paprika, 1/4 tekaka med 2 skivor prickig korv, 1 glas juice och 1 kopp kaffe

13.00 1 banan, 3 msk keso och 1/2 avokado, 1 kopp kaffe

16.00 1 satsumas

17.30 Middag: 1,5 bit laxfilé i matlagningsgrädde och tacosås med ris

22.00 1 äpple och 1 satsumas

Det va minsann på håret!!!! 21.00-21.55 blev det gymmet idag, trodde aldrig jag skulle orka gå....satt ju och slöa till det i soffan precis innan.

TRÄNINGSVÄRK!

Ohhhh hjälp! Idag är den värre än någonsin. Har så ont i muskler som jag inte vet ens vad dem heter. Armar, rygg, rumpa och mage är det iallafall som är drabbade =) Dem  jobbar väl för fulla muggar nu kan man hoppas?!  Måste ju ändå erkänna att det är ganska skönt faktiskt =) Eller inte ganska, JÄTTE skönt e det klart. Man känner att man gjort bra ifrån sig på träningen när det blir så här.

Idag är jag inte så mycket människa. Dels för min träningsvärk och sen fryser jag mest och vill helst inte gå ut. Brrrr......ser kallt ut.....
Men vi ska snart masa oss ut ändå, vi behöver komma ut allihopa. Mest hunden klart, och Adam!

Mamma ringde precis! Nu gör vi oss klara och hänger med till city gross!

8.00 Frukost: 1 portion havregrynsgröt med kanel,1 tsk socker och mjölk

11.00 1/2 fralla med ost och gurka, 1/2 fralla med skinka och tomat 1 kopp kaffe

14.00 1/2 birka bulle

16.30 Middag: 5 skivor stekt falukorv 1 klick rotmos, lite senap och ketchup, 1 glas mjölk

18.00 1 kopp cappuccino

19.00 70% mörk mintchoklad 10 g kaffe kaffe kaffe =)

Lalala...

Happy happy happy =)
Ställde mig på vågen och det va - 2 kg. Man skulle ju igentligen haft mätt sig oxå, då hade man nog sett stora resultat. Väldigt skojsigt iallafall!
Adam är på dagis och jag ska ta en liten fika här strax, sen går vi ut med hunden Moa och jag. Gäller och passa på att vara ute nu när det e så här fint väder. Hämtar hem vildingen kl 14 och då blir det till och "slänga" honom i duschen och göra lite middag. Det blir kyckling och bambuskott i kokosmjölk med grön curry idag! Smarrigt!
På torsdagar ser det lite annorlunda ut med rutinerna här hemma eftersom att jag har träning kl 17,  så det är enda dagen då vi inte äter tillsammans. Jag och Adam brukar äta middag vid 15 tiden sen äter vi kvällsmat tillsammans när jag är tillbaka igen, ungefär vid 18.30. Markus passar då på att gå med hunden! Men det går lika bra ändå =)
Nä nu kurrar det i min mage........

8.00 Frukost: 1 portion havregrynsgröt med kanel, 1 tsk socker och mjölk

10.00 1 äpple

11.30 1 liten jorgubbsyoggi på 125g, 2 fullkornsknäcke ( utan smör ) med skinka

15.45 Middag: Bambuskott i kokosmjölk med grön curry, 4-5 små kycklingbitar (skippade riset idag och åt det som soppa/gryta
16.30 1 kopp kaffe 1 liten bit 70% mörk choklad med mint

18.00 1 kopp kaffe

19.30 2 st fullkornsknäcke med skinka och paprika, 1 kanelknäcke ( utan smör ) 1 kopp kaffe

Idag blev det ingen afrodans eftersom att vissa inte behagar höra av sig och lämna återbud när man sagt man kommer. Klart man kan glömma men fan vad störigt när jag såg fram emot träningen idag! Fasen oxå!
Blir nog till att satsa på gymmet imorgon kväll när barnen har somnat då istället!


Blev inget!

Tyvärr så blev det ingen skumbox igår =( När M kom hem från jobbet åt vi lite middag, sen va han tvungen och koppla bort vatten igen eftersom att vi skulle limma och fixera bänkskivan +göra hål och få blandaren på plats. Det blev bra till slut men som sagt blev jag sen till boxen så istället gick jag upp i gymmet och körde lite där istället. Ganska så skönt faktiskt men jag tror att jag ska försöka ha en mp3 spelare med mig med min egen musik nästa gång. Blir alltid roligare när man lyssnar på det man själv vill!
Nä nu ska vi klä oss varmt och gå ut med hunden, brrr!

8.45 Frukost: 1 glas juice, 1 jordgubbsyoggi 125gr, 2 st fullkornsknäcke med makrill ( inget smör ) 

12.00 1/2 fullkornsknäcke med makrill ( utan smör ), 1/2 glas juice, 1 satsumas

14.30 äpplebitar,minimorötter och färskpressad juice

17.00 Middag: Kycklingsallad med fetaost och vitlöksdressing

18.00 1 timmes cirkelträning =)

19.30 1 äpple

20.00 1 dl skumpa ( alkoholfri )

22.00 1 kopp kaffe och 1 glas juice

JAG BÖRJAR FÅ TRÄNINGSVÄRK!!!!!!!!GÖTT!!!!!

Skumbox!

Idag är det tisdag och det betyder att det e dax för ett hårt pass skumbox!!!!!! I like!!!! Skulle igentligaen tagit ett extra pass i helgen men det har verkligen varit full från morgon till kväll så det blev tyvärr inte. Ska iallafall träna som vanligt i veckan och så ta ett extra pass till helgen. Idag ska Adam lämnas kl 9 på dagis sen kommer dem från Ikea och lämnar en bokhylla som va sönder ( mellan 9-13 ) så det gäller att hålla sig hemma då! Ska iallafall ta en promenad med hunden men iom att dem ringer en kvart innan så få får jag hålla mig i närheten. Idag hoppas jag verkligen att vi kan få gjort vissa saker i köket ( gick inte igår) för nu vill jag se att det händer lite igen. Något måste bli gjort var dag!!!

7.15 Frukost: 1 portion risgröt ( sockerfri och givetvis hemmagjord )

10.30 2 satsumas, 1 äpple, 1 banan och 1,5 msk keso

12.00 Lunch: 2 kokta ägg, 1 burk makrill i tomatsås, 2 st fullkornsknäcke (naturella) 1 glas juice



Måndag morgon!

Godmorgon!
Har varken haft tid eller lust att blogga under helgen. Håller på med köket plus att jag jobbade ett par timmar igår! Idag kan jag iallafall använda spisen, men jag får snällt fortsätta att diska i tvättstugan. Vi har ingen fläkt heller för tillfället så det gäller att inte steka nått ( vi får äta kokt mat resten av veckan haha ) Nä men det går väl bra ändå. 
Idag ska vi inte göra så mycket, köra iväg och köpa ett par grejjer som behövs till köket. Gå med hunden och ev hälsa på mormor =) OCH GREJJA I KÖKET NÄR MANNEN KOMMER HEM FRÅN JOBB GIVETVIS!

8.00 Frukost: 1 portion risgröt ( sockerfri ) med kanel

11.15 1 banan

13.30 2 grova bullar, 1 med vitlöksost och tomat,gurka och paprika och 1 med makrill 1/2 kopp kaffe

17.30 Middag: spagettimed 2 stora matskedar köttfärssås

20.00 lite nötter, 2 satsumas och 1 kopp kaffe


-II-

Samma idag! Köket och jobba ett par timmar, Adam ska även på barnkalas. Inga döa stunder här inte =)

9.30 Frukost: 3 st fullkornsknäcke med smör,skinka och paprika, 2 små glas juice och 1 kopp kaffe

13.00 1 banan på jobb

15.00 1 kopp kaffe på jobb

17.00 Middag: 1 liten bakad potatis med thaikyckling från Graffiti

20.00 1 kopp kaffe och 1 äpple och 2 kanelknäcke ( utan smör)

Renoverar i köket =)

Har inte direkt tid och sitta här så ja fyller bara i maten idag!

9.00 Frukost: 1,5 Fröjd bulle med smör, skinka och paprika, 2 små glas juice

13.45 1 portion risgröt ( utan socker ) med kanel, 1 litet glas juice

16.00 ca 1,5 dl saltade cashewnötter

18.00 Middag: kyckling, sallad, vitlöksdressing i pitabröd, åt dock ej brödet, 1 glas ramlösa

21.00 1 satsumas, 1 kanelknäcke utan smör. 1 glas juice och 1 kopp kaffe

Jobba!

Fredag idag och jag ska jobba ett par timmar. Börjar inte förräns kl 16.00 så det e lugnt än så länge. Jag och barnen körde iväg tidigt imorse, skulle upp i skogen och rasta hunden och så köra ut på Bauhaus och byta lite fog och silikon ( fel färg ). Fick köpt allt vi behöver oxå till köket nu så imorgon åker det mesta ut och då börjas det!!!! Ska bli sååå skoj och få gjort vid lite. Ikväll när jag kommer hem från jobb och barnen sover så ska vi spackla lite i köket sen blir det nog sängen för min del. Har en förmåga att somna i soffan vid typ 20.00 på fredag kvällarna. Haha igentligen alla dagar men det känns inte lika tråkigt som på helgerna.

7.00 Frukost: ca 2,5 dl risgröt med kanel ( har fått hjärnsläpp och kommer inte ihåg om jag åt något mer )

10.00 1 kopp kaffe

11.30 1 banan

14.00 Middag: 1 portion grönkålsoppa med 1 hårdkokt ägg, 1 fröjd bulle med smör och skinka

18.45 Kvällsmat: 1 burk makrillfilér, 1 hårdkokt ägg, 2 kanelknäcke ( utan smör ) 1 kopp kaffe

21.15 kaffe, pistagenötter ca 1,5 dl och 1 glas juice

God morgon God morgon God morgon!

Ungefär SÅÅÅÅÅ bra känns det idag. Visst är det skönt när man vaknar 6.30 och känner sig utvilad, på jättebra humör och med ganska mycket träningsvärk =) Nu är vi på G igen och det känns super duper! Vägde mig imorse ( 2 veckor sen sist ) och det kan inte vara sant......vågen står på EXAKT samma som då =( Men jaja jag har inte tränat på 1 vecka och maten har varit sisådär när jag va sjuk( och jag har ju iallafall inte gått upp ). Men jag ger mig inte!!!!!!!! Ska försöka mig på en ny vägning igen om 2 veckor så får vi se vad som hänt då.

Alla grejjer vi beställt på Ikea kom med hemleverans igår. Visst e det tröttsamt när något av det är sönder ? Så måste man börja ringa runt och fixa med det! Inte nog med det så tar det nu 7-10 dagar innan vi får hem nytt!!!! Sånt får mig på dåligt humör!!! Men inte idag =) FÖR IDAG SKA DET VARA EN BRA DAG!

6.30 Frukost: 1 portion havregrynsgröt med 1 tsk socker, kanel och mjölk

10.30 1 banan och 1 kopp kaffe

14.00 Middag: 2 dl stekta wok grönsaker ( lotus), 5 st färdiga köttbullar ( jag vet inte bra, skulle gjort dem själv som vanligt men vi va superhungriga när vi kom hem ) 3 msk keso och 1 litet glas mjölk

19.00 Kvällsmat: ca 2,5 dl risgröt med kanel ( hemmagjord utan socker ) 2 st kanelknäcke ( utan smör ) 1 litet glas juice

Idag har det varit en mysig dag. Lämnade Adam i morse kl 9 i skogen. Dem skulle på utflykt ( med egen matsäck ) nämligen. Därefter  rastade jag hunden och så körde jag till Bella. TACK för en jättemysig förmiddag! Var så kul och träffas med våra små töser ( dem stora va på dagis ) och bara kunna sitta och prata en stund. Bara Vara Sara!!! Lilltjejerna låg i babygymmet tillsammans och lekte lite =)   I 1,5 timme va vi hos dem sen va det dax att köra och hämta Adam. Dem ringde från dagis och nästan alla barnen va helt genomblöta och det va inte lönt att köra hela vägen hem och hämta kläder och köra och lämna utan vi körde hem istället. Adam duschade först sen lekte han på sitt rum ett tag medans jag fixade lite mat.
Åt, plockade undan, lekte med Adam, knackade ner kakel och sen va det dax för ett träningspass.GÖTT! Hem igen, äta kvällsmat, duscha,  lägga barnen, koka gröt och nu bara sitta ner och slappa ett tag.
ÄR SUPERTRÖTT, GOD NATT! 




...

10.00 Frukost: 2,5 dl risgröt med kanel, 1 kanelknäcke (inget på), 1 litet glas juice och 1 kopp( mjölk i)

12.45 Lunch: 1 portion grönkålsoppa med 1 hårdkokt ägg

16.45 1 banan och 1 litet glas juice

19.15 Kvällsmat: 1 portion grönkålsoppa med 1 hårdkokt ägg, 1 fröjd bulle med 2 tsk smör och 2 skivor skinka, 1 litet glas juice


Earl grey

Kl.10.40 God förmiddag!
Lever på te för tillfället! Skippar kaffet ett tag och dricker te med lite honung i istället. Har lämnat Adam på dagis för en stund sen, och sitter nu och fikar lite. Ska bädda och dammsuga över och lite sånt smått innan han ska hämtas igen. Tänkte göra grönkålsoppa till mig idag och korv stroganoff till killarna, men det blir i eftermiddag! Sen är det träning ikväll som gäller =) som jag har längtat!!!!!

8.45 1 banan och 1 litet glas juice

10.30 1 st fröjd bulle, 1/2 med skinka och 1/2 med 2 tsk jordnötsmör, 1 kopp te med 1 tsk honung och lite mjölk

14.15 1 äpple och 1 apelsinjuice

17.00 Middag: 2 hårdkokta ägg och grönkålsopppa, 1 litet glas mjölk

21.00 1 äpple, 2 kanelknäcke( inget på ) 1 kopp te med mjölk

Kl.21.15
Sitter här framför datorn en liten stund med en kvällsfika. Har för en stund sedan varit ordentlig och kört ett hårt, svettigt skumbox pass nere på gymmet. Ojojoj säger jag bara. Det va riktigt jobbigt idag! Första passet på en vecka och det känns att man varit sjuk. Men nu så e vi igång igen! Imorgon e det dax för ett cirkelpass och det längtar jag faktiskt riktigt mycket till =)

Efter middagen idag så satte vi igång med att riva ner kakel i köket och det ser ut så här!







NU ÄR VI IGÅNG!!!!! Det hörde grannen med =) 

Ny vecka, Nya tag!

Ja nu jävlar! Jag e inte helt frisk men nu jäklar ska jag börja igen. Ska vila mig extra mycket idag så jag kan gå och träna imorgon. Måste komma igång igen, 1 veckas uppehåll är alldeles för mycket =( man kommer helt av sig! Man hör om alla runt omkring som är kassa som har hostan kvar i flera veckor så den kommer jag inte vänta ut.....
Tur iallafall att jag hann och bli så här bra tills nu för nu är sambon kass......måste försöka tänka positivt!  ( blir så trött på detta igentligen ). Nä nu ska jag klä mig  ( VARMT ) och gå en runda med hunden.

8.30 Frukost: 2 st rågknäcke, 1 burk makrill, 1 litet glas juice

9.00 1 kopp te med 1 tsk honung och lite mjölk

10.00 1äpple

12.00 Lunch: 1 banan, 1 avokado och keso, 1litet glas juice

16.00 Middag: 3 små potatisar, kålpudding ( tog mycket kål och inget kött ) lite sås och lingon, 1 litet glas mjölk

19.30 1 kopp te och 1 äpple

Kolla in den här killen!

Hösten 2010


Trötta mig!

Igår blev vi hembjudna till Markus bror och hans tjej på middag. Supergott va det! Tack snälla! Mindre kul va det när man satt och fick sina hostattacker mitt i maten. Blir så trött på att hostan inte ger med sig och vill försvinna, känns verkligen som att man ska hosta upp allt man har inom sig! Men en sak som jag blir riktigt glad över det e och se hur glad Adam blir när han träffar sin farbror! Han blir riktigt riktigt glad och det värmer i hjärtat. Tror det e ömsesidigt faktiskt då dem leker som galningar ihop =)

Idag händer det inte så mycket. Jag har precis hängt lite tvätt, dammsugat över och duschat både mig själv och Moa. Inte riktigt i den ordningen men det kvittar väl. Markus är inne och duschar nu sen ville han nog köra upp i skogen och gå en runda, men jag vet inte om jag orkar. Skulle dock behövt det! Sen blir det väl middag och jo föresten, vi skulle ju börja riva lite i köket för på onsdag kommer dem och lämnar dem nya grejjerna =) kommer bli very nice I think!
Sen har vi ju ett torkskåp som vi vill bli av med. Ganska gammalt men det fungerar väldigt bra! Så om där e någon som e intresserad så säg bara till för det slängs annars!

8.45 Frukost: 2,5 dl risgröt med kanel, 1 rågknäcke med 1 tsk smör och 2 skivor skinka, 1 glas juice

10.30 1 kopp te med 1 tsk honung och mjölk

12.30 Lunch: 1 avokado, 1 banan, keso, 2 rågknäcke med makrill och 1 glas juice

15.00 2 dl varm choklad ( utflykt i skogen )

17.30 Middag/ Kvällsmat: 1 kycklingfilé, ugnsbakade potatis och morötter, beasås, 1 glas vatten, 1 kopp kaffe

20.00 1 kopp kaffe + lite nötter

Lördag

9.15 Frukost: 2 st skivor  osötat solros rågbröd, 2 tsk smör, 2 skivor skinka, 1 kopp te med 1 tsk honung och mjölk i.

12.30 Middag: 1 dl smörstekta kantareller, 1dl köttfärssås, spagetti, 1/2 glas mjölk

19.00 Kvällsmat: 1 kycklingfilé, sallad med fetaost, potatisgratäng och 2 msk kantarellssås

23.00 1 stor kopp te med honung och mjölk

Var bortbjudna ikväll, därför höll jag igen ganska många timmar i eftermiddags utan frukt. Nu ikväll va jag tvungen att dricka te. Håller nästan på att hosta upp lungorna......


Fortfarande sjuk!

Ligger i soffan för tillfället med datorn, tänkte se en film strax. Somnar väl som vanligt. Men dem säger väl att man ska sova bort det sjuka. Eller? Ja iallafall så händer det inte så mycket här idag. Vila vila vila och se film bara. Markus han får ta barnen.  

8.00 Frukost: 2 st osötat solros rågbröd med honung, 1 kopp te

12.30 1 fralla ( den ena halvan med nötrulle och den ena med smör ) 1/2 tekaka med smör och 1 kopp te

17.00 Middag: 1 pitabröd med sallad, kyckling, fetaost, vitlök och tomatdressing, 1 glas ramlösa

20.00 1 tekaka med lite smör och apelsinmarmelad, 1kopp te




RSS 2.0