-Den vill jag ha....

säger Adam samtidigt som han "klippper" mitt hår och myser. Han älskar att rulla mitt hår! Älskade unge vilka ideér. Men iofs gjorde jag detsamma när jag va liten så det är väl en sån där knasig grej som gått i arv =)

Adam och jag sitter i soffan och myser en stund ihopa och lilltösen sover. När hon vaknar igen blir det lite mellis för hennes del ( Adam och jag har precis haft fruktstund ) sen förbereder vi nog lite lunch. Men nu till det stora ? Vad ska man äta idag????? Helt tom på förslag är jag....omelett kanske...eller bara kokt ägg och lite makrill? Vi får väl se.
Har varit en fullspäckad helg med både jobb, storhandling och bad så idag e det bara slappe som gäller. Iofs helt slappe blir det ju inte med tanke på att vi måste gå en runda med hunden efter lunchen och sen ska jag träna ikväll. Springer nog en runda först sen blir det styrka på det =) Om inte jag går ner på gymmet det får vi se....men något utav det blir det iallafall.
Har förresten beställt en ny kalender! En sån där som man kan designa helt själv, både insida och utsida. Lite dyrare än vanliga va den ju så jag hoppas att den blev riktigt bra. Skulle ta ca 2 veckor innan den kommer så jag går bara och väntar nu....

Nä nu ska jag jag fortsätta med tvätten, har varit duktig och både dammsugat och torkat golven men det finns ju mer som ska göras klart!


Herregud!

Shit alltså! Kan inte minnas när jag bloggade senast. Skärpning! Vet inte riktigt vad som hände sist men vi har iallafall haft en släng mag-och kräksjuka här hemma. Jag har varit lite dålig med efter det, vilket tyvärr har  gått ut över min träning men jag börjar lugnt igen här nu. Blev en pw + styrka hemma igår och detsamma väntar om en liten stund. Så fort det blir lite bättre på vägarna ska jag investera i ett par nya löparskor och börja jogga igen. Lite mer denna gången bara......Styrkan kommer jag fortsätta med här hemma oxå =) 

Jaha......jag funderar på vad som mer har hänt. Jo lillkillen har ju fyllt 4 år och Moa hon håller på att "gro" ut tand 3 och 4 nu. Så för tillfället har hon ont, feber och sover oroligt. Stackars liten!
Får ju inte glömma den nya telefonen. Har ju varit modern och äntligen skaffat en sån där I föööööne som alla håller på med just nu. Inte för att jag förstår mig på den riktigt än men det kommer väl. Hallå ja.....nu slog det mig att jag kan ju försöka ge mig på att blogga genom den ju, så kanske det blir lite fler inlägg =) 

Nä nu måste jag pysa....see ya

Fy fan vilken helg =(

Adam kräker, Moa har feber, vi andra två har magont! yippieeee........


God morgon!

I kopp kaffe, 1/2 glas juice och 1 rostemacka med honung på. Yummie vilken frukost!
Lilltjejen sover fortfarande, Adam sitter i soffan och tittar på lite barnprogram och jag sitter bredvid framför datorn en stund. Vi är redan klara med vad vi ska då det blev en tidig morgon. 06.00 med andra ord!. Jag som precis hade lyckats vänja mig vid lite sovmorgon typ till klockan 7.30. Puhh sova får jag göra när jag blir gammal istället då =)
Såja nu har Moa vaknat och kommit ur pyjamasen,ska ge henne lite gröt nu.  Men ha en bra dag.......för det ska jag =)

Otroligt!

Jag har äntligen nått min andra delmål. Så jäkla kul =) Förstår ni att det inte är långt kvar nu?????
Har precis duschat här efter träningen ikväll, nu blir det nämligen 4+1 pass i veckan istället för 3+1 som tidigare. I år ska "det" trimmas i form!
Natti


Gott Nytt År!

På er alla =) Har precis duschat och ska köra bort på Maxi och handla lite mat. Ikväll ska jag bara mysa och se en film när barnen har somnat hade jag tänkt.
Synd att hela denna dagen är förstörd pga en enda händelse! Blir så arg så jag kan KRÄKA!
Jaja nu e det ju iallafall nytt år och det ska bli det bästa hittils. Jag har nämligen fått höra att man alltid ska tänka att det nya året ska bli det bästa av alla så blir allt bara bättre och bättre. Lite svårt och förklara tydligen men det låter klokt iallafall!
Har ni några löften för i år? Jag har 2 st och det första är att jag ska gå ner mina sista kilon och komma i form, det andra är att jag ska bli lite "smutsigare" av mig. Haha det låter ju inte klokt men jag ska försöka att inte ha så mkt krav  på mig själv hela tiden med att allt måste vara kliniskt rent överallt, utan att saker faktiskt kan stå lite sådär.....

Måste gå men see ya =)

RSS 2.0