Såja.....

Då va 2:a passet ( intervall idag ) avklarat. Fy fan! Prova hoppa hopprep i 20 min så blir nog ni oxå svettiga =) Nu jävlar e jag på G.
Hoppas snart kunna köra ett skumbox pass igen för det saknar jag! Min tå är dock inte redo för skor riktigt än =(

Nu blir det Anna Anka och sen en dusch......


20:59

Hemmapasset är gjort! Nu blir det duschen sen ska jag packa in lite julklappar =)

28/11 2010

och det är 1:a advent =) Vi äter alltid frukost ihopa på helgerna här i vår familj. Men imorse va det extra mysigt eftersom att det fortfarande va lite grått och vi hade tänt det första ljuset! Myyyys =) Adam tyckte det va väldigt spännande och har redan börjat räkna ner tills tomten kommer.
Pyntat färdigt har vi oxå gjort så nu är det bara bak kvar för vår del. Lussebullar i MÄNGDER ska vi baka =

Kunde inte låta bli här ikväll så jag tjuvstartade med mitt träningsprogram. Fy faaan säger jag bara. Det va mycket tuffare än jag trodde, så förhoppningsvis hinner jag bli skitsnygg nu till nyår! Haha!

                   =)


00:00

Står klockan på exakt nu när jag börjar skriva. Konstigt va?

Idag har jag spanat runder en massa på nätet för att få lite tips och ideér när det gäller min träning. För det första så har jag kommit lite efter nu med tanke på min fot och sen så har jag ju endast 32 dagar kvar på mig tills jag ska ha nått mitt nästa mål. Lite dryga 5 kg är det som det rör sig om. Efter många om och men så tror jag nu äntligen att jag ska ha satt ihopa ett ganska bra schema.  Så på måndag drar jag igång med det här! Jag vill inte skriva ut här än hur det ser ut men det hänger iallafall på frysen och på måndag så drar jag som sagt igång. Nu ska det kämpas ja jävlar i det och snart......snart så ska jag även vara tillbaka på mina gruppass med. ( Kanske redan på tisdag om jag har tur )

Nä nu har lilla Moa konstigt nog vaknat. Lika glad som alltid ligger hon här bredvid mig nu och skrattar.....älskade hjärtat =)


Aj aj aj....

det gör ont!

Idag ska räkningarna oxå betalas =)

Onsdag 24/11 2010

Hej alla läsare

Ytterligare ett par dagar har bara susat förbi och igår va det äntligen dax för min efterlängtade operation. Trodde aldrig jag skulle fått det gjort innan jul men nu är det över. Så då sitter man här helt handikappad och lite smått snurrig!

Jag har nästan pyntat färdigt här hemma......bara granen kvar att klä. Men det får vänta tills jag kan ta mig iväg och handla för en lampa har gått sönder i ljusslingan. Vill så gärna få det klart så jag kan  börja packa in lite julklappar och lägga därunder. Det ser ju sååååå mysigt ut =) Tänkte att jag skulle försöka få inhandlat dem sista julklapparna med inom det närmsta, så man kan ägna sig åt bak den sista tiden som är kvar innan jul. Lussebullarna måste ju snart påbörjas!!!

Men det gäller att hålla igen här nu ett par veckor framåt då jag fick träningsförbud på minst 1 vecka igår. Pissigt som fan är det! Jag som äntligen hade fått in rutin på träning och mat och allt och så måste jag göra ett uppehåll nu  =(  Men jag ska köra så mycket styrka som jag bara kan här hemma så jag inte tappar allt för mycket. Har ju lixom ett andra mål som jag helst skulle vilja ha klarat till nyår. Vi får se men till sommaren ska iallafall allt överflödigt vara borta! Vi satsar på sommaren 2011 =)

Träningsvärk!

Börjar känna träningsvärken komma smygandes =) som betyder att det nog inte blir så lätt att ta sig upp ur sängen imorgon bitti! Haha.....

Godförmiddag!

Sonen är lämnad på dagis och morgonrundan med hunden är gjord. Idag blev det ( som vanligt ) havregrynsgröt till frukost och nu en kopp kaffe. Så fort maskinen är klar ska jag hänga tvätten och sen blir det till att klä lilltjejen och bege sig till Åstorp. Ska vara hos Bm kl 11.30 och sen ska vi hämta ut biljetter till Drill och Drull teatern den 11 December. Fanns någon mer dag man kunde välja att gå på men iom att jag ska jobba så va det den enda dagen vi kunde. 
Ikväll blir det cirkelträning och imorgon skippas afron och det blir ett skumbox-eller boxpass istället =) ÄNTLIGEN! Säger jag som inte kan köra fullt ut med min tå men vafan........
                                           
                                                                    =)

Uppdatering!

20 Augusti - 17 November 2010 -10kg   =)

Anna Anka

I form med Anna Anka har jag precis kollat på!
Nu hoppar jag i duschen då jag va och körde ett skumbox pass innan =) Kul, men kunde inte köra fullt ut då det gör jävligt ont i min tå tyvärr!

4 dagar....

har gått sen jag bloggade sist. Under dessa dagarna får jag faktiskt säga att vi har varit väldigt produktiva. Inget jobb denna helgen men vi har fått gjort jättemycket inne på barnens rum. Målat målat och målat!
Va en sväng på Ikea innan idag och fick inhandlat både ett skrivbord till Adam och lite annat smått och gott till deras rum. ( TACK mormor och morfar för den tidiga julklappen )
Fortfarande har vi en del kvar att göra där inne men det får komma lite efterhand. Ska byta ut deras tv och sparymåla det lilla bordet och stolarna, samt sätta upp tavlor och lite annat. Imorgon ska vi iallafall tömma klädkammaren för där inne ska det oxå göras vid =) Har inte riktigt bestämt oss om vi ska måla eller tapetsera där inne! Stora bekymmer vi har va???!!! HAHA

Ingen träning alls blev det förra veckan då jag har så ont i min tå. Ska försöka fixa lite med den själv imorgonkväll så att jag kan komma iväg och köra passet på tisdag. Skulle ju igentligen fått den JÄVLA tån op först i torsdags, men så ringde dem på måndagen och sa att det hade blivit felbokat så då skulle jag få komma på onsdagen innan istället. Ni tror inte att sambon tar ledigt från jobb för att köra mig ( då jag inte ska köra själv eftersom att det tydligen kommer blöda mycket efter ) och jag har ställt in mig på att få det gjort och allt, att dem ringer 1 timme innan vi ska köra och säger att det inte blir något eftersom att dem har fått in en olycka och måste avboka alla besöken den dagen. Piss säger jag bara! Blir så trött på det, 3 gånger på 1 vecka som dem ändrar min tid!

Såhär ser det ut nu:







 











Gaaah...

Störigt, men det blev ingen skumbox idag =( Har rätt så ont i min tå och valde därför att hoppa träningen. Körde och handlade istället! Ska passa på att gå en lång runda med hunden, och träna hemma imorgon bitti innan jag ska in till Hbg och fixa tån. Får väl se hur det går! Kanske kommer hem utan en stortå HAHA Vem vet?!
å och lägga mig
Nä idag har varit fullt ös från det att vi gick upp tills nu så jag ska faktiskt passa på och lägga mig. Skönt!!!!
Godnatt och sov gott!

Ändrade planer

IGEN! Ja nu ringde dem från Hbg i eftermiddags. Nu blir det inget på torsdag heller med op, då det blivit felbokat. Onsdag satsar vi på istället, det fattas bara att dem ringer imorgon och säger att det får ändras igen =( Blir lite trött på det här velandet fram och tillbaka hela tiden. Det blir ju inte lättare heller förmin del precis! E ju nervös till 1000! Liten op igentligen men det e ju ändå lite nervöst. Så därför blir det ett extra hårt pass imorgon på Skumboxen då jag inte vet när jag kan träna nästa gång =( hoppas inte det blir för många dagar imellan.

Vilken dag det har varit! Adam och jag gick en lång runda med hunden och sen va vi ute och lekte efter det. Tror vi va ute nästan precis 2,5 timme. Superhärligt!!!! Blev inget bak idag, istället blev det en god middag á la Adam. Min lille gosse gjorde nästan hela middagen själv idag! Allt ifrån dukning.....Markus är ute på kvällsrunda med hunden nu och när han kommer in igen är det dax för dusch och kvällsmat. Sen håller jag kväll framför Biggest Looser Sverige!  Trevlig måndag kväll!
                                                                       =)

Måndag....

tisdag...onsdag torsdag...fredag lördag söndag.......dagens namnsdag!

JÄTTEBRA barnprogram.....NOT! E där någon mer än jag som har nöjet att se Charlie och Lola nu????

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Röja upp här hemma, gå en runda och kanska baka något?!
Men då är ju frågan VAD man ska baka. En sockerkaka? Eller en sockerkaka med kanel nu när det börjar gå mot jul?    Vi skulle iallafall behövt börja måla inne på barnens rum, men det går ju inte när jag är själv med båda barnen så det får vänta. När helgen är slut ska det iallafall vara gjort!

Förresten har ja fått tid till den förbaskade op av tån- torsdag!!! Jag vill inte, eller vågar inte heter det kanske!


Wieeeee =)

-2,4 kg sen den 22/10!!!!!!!!!!! Jag är glad!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hej hej hej! Så här glad blir man när man har varit och kört ett tufft träningspass!
Idag har jag och barnen haft en mysdag med mamma =) Först körde vi in till lasarettet i Hbg där det va tänkt att jag skulle fått min lilla tå op. Men nädå....det blev inget gjort med det idag =( Förhoppningsvis innan jul sa dem! Helt otroligt alltså. Jaja det kunde vatt värre.  Körde vidare till Ikea och åt middag. ( Haha kan nog tyckas att vi e där ofta och det har det ju faktiskt blivit på sistonde ). Billigt och bra! Blev en liten tur inom rusta oxå där jag faktiskt fick köpt både yogamatta, boll och gummiband. Nu ska vi bara byta ut hantlarna här hemma med så e det tipp topp. Skönt att man kan träna lite hemma med......Inte bara för min del men för Markus del med klart.

Imorgon är enda dagen denna veckan då vi inte har något inbokat på dagen jag och barnen så jag tror att vi bara ska hålla oss hemmavid. Ta en runda med hunden klart men annars blir det nog pyssel inomhus för vår del. Dessutom behöver jag få sorterat lite i garderoben och i städskåpet så det ska vi nog roa oss med oxå. Sen på kvällen blir det cirkelträning och så julmötet på jobb såklart!  

Ska jag lyfta på röven kanske och gå och börja på städskåpet nu eller ska jag sitta och lata mig en stund till???????? Jag sitter nog kvar och tar det imorgon istället, jag har dammsugat över, hängt tvätt och tömt diskmaskinen idag och det får räcka!  Usch nu har jag ju redan suttit här en liten stund och eftersvettats, det börjar lukta!!!! DUSCHEN KALLAR!!!! Natti!

                                         =)

1 Nov 2010

Har inte bloggat något alls under helgen då vi har haft fullt upp. I lördags va det jobb för mig mellan 13-18.20. Men innan dess skulle vi hinna med att storhandla, och få i oss lite lunch innan jag skulle iväg. Fick bli 1 burk makrill med 2 kokta ägg ( på stående fot i köket )  då det blev liiiite tajt med tiden. Men som vanligt hann jag till jobb! Efter jobbet skynda jag mig hem igen då M och S skulle komma. Dem köpte med sig kinamat och det va såååå gott! Länge sen vi åt det. Vet inte riktigt när dem körde men jag tror att det va någon gång vid 12 tiden. Iallafall somnade Markus ganska snabbt på soffan. Så jag tog mig i kragen och vek och la in all tvätt innan jag gick och la mig. Ganska skönt ibland och få sova helt själv! Då menar jag om man har en gubbe som vrider och vänder på sig stup i kvarten.
Vad hände i söndags då? Jo på morgonen va Adam så snäll och följde med mig ner på gymmet. 45 min sen hade han tränat klart sa han =) Haha underbart! Kom hem igen till 9 och då åt vi frukost och sen drog vi igång.........Markus sorterade alla verktyg, bar ner en bokhylla till förrådet och byggde ihop dem 2 nya. Jag dammsuga och torkade golven, dammade och gjorde middag. Samtidigt som vi gjorde allt detta lekte vi haj och björn med Adam =) Moa hon sov!  Efter maten (som igår blev tacos) körde Adam och jag till Kulturhuset i Åstorp där det va dax för Pettsson och Findus teater. Adam satt som klistrad på stolen så bra han tyckte att det va! Tycker det är så skoj att man kan göra annat än att bara glo på tv och spela tv spel som vissa barn gör idag. E det konstigt att vi har så stor övervikt som vi har????!!!!! Nu kanske jag inte är riktigt rätt person att yttra mig om det här men JAG tycker det är fruktansvärt att man låter sina barn äta en massa skit mitt i veckorna och för att inte prata om all läsk vissa häller i sig. HJÄLP!  Jag tror på ALLT ( förutom läsk ) med måtta! Lördagarna ska man väl fortfarande längta till eller!?
En fika med grannarna hann vi oxå med framåt kvällen. Trevligt! Därefter det vanliga: kvällsmat, duscha barnen läsa saga och sen GOD NATT!
Skönt när vi vred tillbaka klockan igår för det betydde att jag och M fick en liten extra mysstund ihopa. Eller skulle fått =) jag somnade mitt i filmen som vanligt!

Nä nu ska jag springa ner och kissa hunden sen får vi se om lilla Moa ska sova en stund innan vi ska köra iväg!

See ya...........


RSS 2.0