Godmorgon!

Sitter här och funderar på vad vi ska göraidag!!! Adam har energi til 1000 så att sitta hemma är totalt uteslutet. Gå en runda med hunden måste vi iallafall göra men sen då??? Köra hem till mormor och titta på valparna som kom i lördagsnatt? Eller hembyggdsparken kanske? Får nog höra med prinsen vad han vill hitta på.....
Ska strax ringa och höra om det e start på gymnastik för Adam idag. Han vill gärna börja på någon aktivitet och när han fick talas om gymnastiken så frågade han mig om det va detsamma som Zumba fast för mindre barn =) Han e för go vår lille biff!!!

Det blev en promenad med hunden. Inom affären och sen hamnade vi i sandlådan nere på gården ett tag. Där fick vi både bakat kakor och allt =) Har precis ätit lite lunch och nu ska vi se Pinocchio på Adams rum. Därefter blir det middag, fiskgratäng för mig och Adam och ris och kassler till Markus när han kommer hem. Idag måste jag och Adam äta själva för han ska på gymnastik kl 17. Nystart idag och han e såååå sugen på att gå dit! Hoppas nu att det blir som han förväntar sig, så att han har något annat än dagis och göra. Blev så glad när jag fick veta att det skulle vara på måndagar. Han hade nog aldrig orkat gå en dag då det e dagis!

8.00 Frukost: 2 st rågknäcke och med makrill och 1 glas juice

10.00: 1 äpple

12.15 Lunch: 1/2 avokado, 1 liten banan, keso, 1 knäcke med 2 bitar rökt skinka ( inget smör ) och 1 glas juice

14.30 1 dl blandade nötter 1/2 glas juice

15.30 Middag: 1 portion fiskgratäng á la dill =) ( blev precis lagom mätt, underbart! )

19.30: Kvällsmat: 1 liten banan och 2 äpplen, 1 kopp kaffe och 1 glas ramlösa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0