Skitväder!

Kan man ju lugnt säga att det har varit hela förmiddagen. Igentligen skulle man ju bara haft en pysseldag inne men eftersom att bilen skulle lämnas på lagning så gick ju inte det. Körde in tidigt imorse och fick satt bilen sen tog vi bussen hem. Därefter blev det en runda med hunden ( bara där gick ett par timmar. ) Fixade med lite tvätt och sånt smått sen åkte vi in på eftermiddagen igen för att hämta den lagade bilen. Blev ganska chockad när dem bad om pengar . VA! MÅSTE MAN BETALA???? Så då gick det lite pengar där med. Dem bara rullar iväg.......pengarna alltså......skulle kunna tro att man är miljonär eller nått! ( önsketänkande ) 

Nu sitter jag här och varvar ner med min kvällsmat efter ännu ett ROLIGT träningspass, och med en ledsen liten tös som har magknip. Tror hon har en fis på tvären, låter nästan så! Markus han tar kvällsrundan med hunden och så fort han kommer in ska alla in i duschen. Dock inte samtidigt Haha.

Imorgon blir det läkarbesök med Adam. ( ska bara kolla så att allt ser bra ut nu efter operationen ). Därefter blir det en tur till Ikea med mamma. Hon har inte varit på det nya Ikea så Adam han har lovat att visa henne runt =) Haha blir väl raka vägen till köttbullarna och resturangen! Nä men jag tänkte se om dem har fått in blandaren vi ska ha i köket, dem andra grejjerna kommer ju snart så då hade det varit skönt att bara få igång renoveringen. Ser INTE fram emot röran......tänker på slutresultatet!
Imorgon är det ju även vägning och "fri"dag, så då ska jag nog smaska på lite olika sorters nötter. På tal om vägningen så gissar jag på att det blir plus minus 0 på vågen, snart dax för röda veckan och då brukar man ju dra på sig lite vätska. Säger dem! Såja då va det min tur att duscha....... GOD KVÄLL!!!


7.00 Frukost : 1 portion haregrynsgröt med 1tsk socker , mkt kanel och lite mjöl

9.00 1 äpple

11.00  Lunch: 1 avokado, 1/2 banan, liiite keso, 1 slät bulle och 1 litet glas apelsinjuice

13.15 Middag: 1 tallrik gulasch soppa och 1 litet glas mjölk

16.00 1 färskpressad juice och 1 liten påse minimorötter från Mc Donalds

18.45 Kvällsmat: 1 kopp kaffe, 1 glas juice, 1 skiva osötat danskt grovbröd med 2 skivor skinka och paprika på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0